Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑντλία αναρρόφησης αμμοχάλικου

Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο

Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο

Κίνα Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο προμηθευτής
Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο προμηθευτής Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο προμηθευτής Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο προμηθευτής Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: Aier
Αριθμό μοντέλου: WN

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλαίσιο σιδήρου, ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 20-40 ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 200 το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: A05, A07, A33, A49, R08, R26, R33, R55 OEM: Κατασκευής στο σχέδιο
εφαρμογή: Interchangable στην αντλία πηλού minng, αντλία πηλού τέφρας, dreding μέρη αντλιών άμμου διαδικασία: cast
Interchangable: interchangable στις περισσότερες τυποποιημένες αντλίες πηλού Τύπος: ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ,
Δομή: Ένα στάδιο

Πετώντας μέρη αντλιών αναρρόφησης αμμοχάλικου άμμου για την ένδυση - ανθεκτικός υψηλός χυτοσίδηρος χάλυβα χρωμίου

 

Περιγραφή αντλιών

Οι φυγοκεντρικές αντλίες αναρρόφησης αμμοχάλικου για τον ποταμό ή το θαλάσσιο σκάφος ή το κουκκιστήρι είναι τα προϊόντα σειράς που εισάγονται από το εξωτερικό, και θα μπορούσε να εγκατασταθεί στο κουκκιστήρι ή τις φορτηγίδες για την άντληση του πηλού.

 

Εφαρμογή:

Η αντλία εκβάθυνσης άμμου χρησιμοποιείται ευρέως στην παράδοση των πηλών στη μεταλλεία, εκρηκτική λάσπη στο μέταλλο

λειώνοντας, εκβαθύνοντας στο κουκκιστήρι και την πορεία των ποταμών, και άλλοι τομείς. Οι αντλίες της GH τύπων είναι υψηλός-επικεφαλής.

 

χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Οριζόντιος, ενιαίος-εγκιβωτίζοντας τη δομή, φυγοκεντρική αντλία.
2. Ευρεία μετάβαση, καλή απόδοση NPSH, αντι-φθορά και αντιδιαβρωτική, υψηλή αποδοτικότητα

3. Η εύκολη έξοδος installation.discharge μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε κατεύθυνση 360.
4. Συνέλευση ρουλεμάν κυλίνδρων, λίπανση λιπών, ρυθμίζοντας την απόσταση μεταξύ του στροφείου και της αντλίας.

5. Μηχανική σφραγίδα, expeller σφραγίδα και σφραγίδα συσκευασίας για την επιλογή.
6. Τύπος κίνησης: Η κίνηση β-ζωνών, κίνηση κιβωτίων ταχυτήτων, ελαστική κίνηση συζεύξεων, ρευστές συζεύξεις οδηγεί, κίνηση μετατροπής συχνότητας, ελεγχόμενος πυρίτιο κανονισμός ταχύτητας διορθωτών, κ.λπ.

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα ανταλλακτικών αντλιών πηλού χαλικώδους άμμου

Τα φυγοκεντρικά μέρη ένδυσης αντλιών πηλού μας σχεδιάζονται από τη χωρική δομή CFD και το στροφείο που πετά το CAE. Τα μέρη ένδυσης αντλιών μας γίνονται στο χυτήριό μας και τελειώνουν στο εργαστήριό μας με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Αυτός ο υψηλός - οι υγρές άκρες ποιοτικών κραμάτων παρέχουν στους πελάτες μας τη μακρύτερη ζωή ένδυσης λόγω των μεταλλουργικών προόδων και τη βελτιωμένη αποδοτικότητα λόγω της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υδραυλικής. Οι χρήστες απολαμβάνουν τέλειο κατάλληλο και τελειώνουν για να μειώσουν το φόρτο εργασίας εγκαταστάσεων. Εάν τα στερεά μεταφέρουν στην προηγούμενα, στο εργοστάσιο επεξεργασία ή τα εντοιχιζόμενα τμήματα, μπορούμε να παραγάγουμε τα καλύτερα μέρη για την αίτησή σας.

1. Τα ανταλλακτικά αντλιών πηλού αποτελούνται κυρίως από το κράμα υψηλός-χρωμίου, το σκληρό κράμα νικελίου, το hastelloy κράμα ή το ελαστικό υλικό, ανάλογα με την απαίτηση για την περιεκτικότητα σε χρώμιο στην πρακτική εφαρμογή.
2. Τα περισσότερα από τα λαστιχένια μέρη αντλιών πηλού μας περιέχουν το φυσικό λάστιχο και το συνθετικό λάστιχο. Ο τύπος φυσικού λάστιχου παρουσιάζει
μερικές άριστες ιδιότητες, όπως η καλή αντίσταση στον όξινο και διαβρωτικό πηλό, η καλή αντίσταση γδαρσίματος στα μικρά μόρια, κ.λπ. Αφ' ετέρου, ο τύπος συνθετικού λάστιχου κατέχει τη σημαντική αντίσταση στο γδάρσιμο, διάβρωση καθώς επίσης και υψηλής θερμοκρασίας.
3.The ανταλλακτικά αντλιών πηλού που παρείχαμε είμαστε κατάλληλοι για την τυποποιημένη αντλία πηλού συμπεριλαμβανομένης της κάθετης αντλίας φρεατίων, αντλία αμμοχάλικου και αφορούσαμε 4 εξάγοντας αντλίες, και αυτά τα προϊόντα είναι όλα κατάλληλα. Επιπλέον, έχουμε ενισχύσει το εργοστάσιό μας για, στη μηχανή, και άλλος διαδικασίες.
4. Το σχέδιο cOem της αντλίας πηλού είναι αποδεκτό, και θα παράσχουμε στον πελάτη μας τα δείγματα πρώτα για την ποιοτική επιθεώρηση.

 

Μέρη αντλιών πηλού-στροφείο:

Το στροφείο αντλιών αποτελείται από το λάστιχο ή το μέταλλο, και το λαστιχένιου σκάφος της γραμμής σκαφών της γραμμής μετάλλων και είναι ανταλλάξιμο. Πίσω vane μπορεί να μειώσει την πίεση σφράγισης, και μπορεί επίσης να περιορίσει backflow κατά το μεγαλύτερο μέρος συγχρόνως. Αφ' ετέρου, απόρριμμα-στο στροφείο τα νήματα είναι καταλληλότερα για τον πηλό.

Κεραμικό επίστρωμα μέρος-άξονων αντλιών πηλού sleeveWith-υψηλά σκληρότητα και σπάσιμο
ανθεκτικότητα και ένδυση - ανθεκτικές
Το μανίκι άξονων κατορθώνει την ένδυση για να ελαχιστοποιήσει το κόστος άξονων.
Οπουδήποτε υπάρχει μια υποστήριξη ρουλεμάν για τον άξονα, τα centrifugally χυτά μανίκια άξονων χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν την ένδυση στον άξονα. Η αποκατάσταση του άξονα είναι απλά ένα θέμα το μανίκι και τον άξονα.

Το plateSlurry πιάτο κάλυψης αντλιών πλαισίων κάλυψης μερών αντλιών πηλού plate& & το πιάτο πλαισίων για τη βαρέων καθηκόντων φυγοκεντρική αντλία πηλού στην αξονική κατεύθυνση χρησιμοποιούνται για να αντέξουν την πίεση, και το σκάφος της γραμμής είναι wear-resistant.

 

Σκάφος της γραμμής πιάτων μέρος-κάλυψης αντλιών πηλού & σκάφος της γραμμής πιάτων πλαισίων

Το πιάτο κάλυψης παράγεται χρησιμοποιώντας το ελαστομερές ή το σκληρό μέταλλο,
όπως το φυσικό λάστιχο, υψηλό - κράμα χρωμίου, κ.λπ.
Έχει τα διάφορες μεγέθη και τις μορφές, και η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη. Επιπλέον, το σχέδιο cOem γίνεται αποδεκτό. Αυτό το προϊόν ονομάζεται επίσης ως σκάφος της γραμμής αντλιών πηλού, και είναι επίσης ένα τμήμα υπερχείλισης. Μπορεί να διαμορφώσει μια αίθουσα αντλιών με το Μπους λαιμού και το ένθετο σκαφών της γραμμής πιάτων πλαισίων. Εν τω μεταξύ, είναι άσπρος σίδηρος με το κράμα υψηλός-χρωμίου του οποίου περιεχόμενο τόσο όσο και 27%, και αυτό παρουσιάζει στην καλή αντίσταση στο γδάρσιμο.

 

Φυγοκεντρικός αντλία μεταλλείας σκηνικής άμμου, αντλία αμμοχάλικου που εξάγει τον οριζόντιο τύπο

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shijiazhuang Aier Machinery Co.,Ltd

Τηλ.:: 86-136-6311-6988

Φαξ: 86-311-67962856

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα